Veelgestelde vragen

Natuurlijk ingedrienten
Video ask video
Filters:

Huidverbetering

Een huiverbeterende behandeling van de intieme zone.

Zeer belangrijk! Goed op te volgen! Indien je nog meer vragen hebt kan je ze altijd appen.

De nazorg instructies zijn belangrijk om het herstel van de huid optimaal te ondersteunen en een gezonde huid te bereiken. Onderstaande richtlijnen vertellen je exact wat te doen na de behandeling. Volg de nazorg instructies zorgvuldig op, bij twijfels neem contact op met je huidexpert.

•Verminder downtime •Verbeter het herstel van de huid •Versterk resultaten

Zeer goed op te volgen!

Zeer goed op te volgen! Indien nog vragen, neem contact op!

Contra-indicaties Cosmetische/ medische procedures zoals Laser, IPL, microdermabrasie in de afgelopen 2 weken Zwangerschap, borstvoeding Actieve koortsblaasje(s) of andere besmettelijke huidaandoeningen Actieve huidaandoeningen (eczeem, rosacea etc). bij extreem droge of schilferige huid passen wij geen Pro Power Peel toe

Wanneer mag je microdermabrasie niet gebruiken?

De eerste stap is het openstellen. Via een speciale vacuümtechniek op basis van steriele microkristallen worden er lagen dode en oude huidcellen weggehaald en opgezogen. Het resultaat: de nieuwe jonge cellen worden zichtbaar en de collageenproductie en elasticiteit wordt gestimuleerd. Deze mechanische peeling is veel huidvriendelijker en nauwkeuriger dan andere beschikbare peelings op de markt.

Deze technologie krijgt vaak de naam Cold Laser omdat er bijna geen warmte vrijkomt, hierdoor kan de huid niet verbranden. Er wordt een combinatie van hyaluronzuur, vitaminen, antioxidanten en infrarood licht gebruikt om de huid te masseren. Op deze manier wordt de huid geactiveerd en gevoed. De infrarood therapie stimuleert de doorbloeding, productie van elastine en collageen en de celopbouw. Daarnaast zorgt het voor herstellende energie en stimuleert dit het celmetabolisme.

Een dieptereiniging die zeer krachtig is en waar tijd in voorzien is voor extracties.

Een gevoelige huid kan door verschillende zaken ontstaan zijn en ook op verschillende momenten.

Als je donkere vlekjes wilt latenvervagen en eenzichtbaarhelderdere, gladdere huid wilthebben met een instant glow, danis Pro Bright de juiste keuze.

oorzaken van gezwollen of vermoeide ogen Heb je ooit een klant gehad die klaagde over gezwollen ogen? Ze stellen waarschijnlijk vragen als: “Hoe is dit gebeurd?” of “Waarom is het elke ochtend zo?” en “Wat kan ik doen om het te verhelpen?” Dit zijn veel voorkomende zorgen bij alle klanten, aangezien gezwollen ogen iedereen kunnen treffen. Laten we eens meer te weten komen over de oorzaken van deze huidaandoening.

We kunnen een behandeling 100% aanpassen aan de noden van jouw huid en van jouw mogelijkheden. Elke huid is uniek, daarom is een huidanalyse de eerste stap op weg naar een gezonde huid. Tijdens deze analyse, ook wel face mapping genaamd, kijken we hoe het gesteld is met de conditie van jouw huid. Met innovatieve apparatuur kunnen we in de dieper gelegen huidlagen kijken, huidproblemen ontstaan meestal in deze lagen en daardoor zijn beginnende problemen meestal nog niet zichtbaar. Maar dit is een greep uit ons aanbod:

De Pro Power Peel pakt huidzorgen zoals....

Verzorging

Een huiverbeterende behandeling van de intieme zone.

Bekijk goed de volgende afbeelding. Geen water, niet wrijven, geen sauna, zwemmen, make up, lenzen...

Afslanken

Minimaal 1uur.

Nee absoluut niet, op de eerste 5 minuten na die onaangenaam ervaren kunnen worden.

Afhankelijk van hoeveel jij weg wilt. Want van elke behandeling heb je gegarandeerd 20-25% verlies!

De behandeling is bijna voor iedereen geschikt. Bij een intake bespreken we alles nog eens grondig.

Minimaal 20 minuten tot maximaal 40 minuten per dag.

Een behandeling lipocavitatie is effectief bij hardnekkige problemen zoals cellulitis, oedémateuse, vezelig en obesitas, bilspieren, armen en ook om de massa gewicht van dijen en andere zones te verminderen. Daarnaast is de behandeling geschikt om de buik te behandelen, voor een verlies van gewicht na zwangerschap en tegen resistente vet clusters van de lenden, heupen en dijen.

Gemiddeld ziet 80% van de klanten het silhouet verbeteren na 15 dagen en 18% na 6 weken.

De behandeling is niet geschikt voor: 1. Zwangere vrouwen 2. Personen die aan diabetes lijden en veneuze aandoeningen hebben 3. Bij IUD met koperdraad, poort van een tempo maker of een pacemaker 4. Op de huid met juist aangebrachte cosmetica (minder dan 8 uur) 5. Bij huidontstekingen of wanneer je onder medisch toezicht staat, zoals bij het behandelen van psoriasis 6. Bij bloedproblemen en anticoagulant

Cryolipolyse en lipocavitatie

Ontharing

Er moet haar staan, de huid moet vet vrij, gehydrateerd en gescrubt zijn.

Door lichtflitsen die op je haar pigment mee in de haarfolikel gaan en daar oververhitten.

Dit is afhankelijk van het te behandelen gebied.

IPL is bijna pijnloos, wanneer de lichtflits de haarfollikel bereikt kan je een lichte prikkelende sensatie ervaren, net zoals een klein elastiekje op de huid. De warmte die ontstaat is vergelijkbaar met zonnebrand.

De geraakte haren zitten nog steeds in de haarschacht en daar blijven ze nog enkele dagen tot weken zitten. Je kan in eerste instantie dus denken dat de behandeling niet gewerkt heeft maar even geduld, het duurt een tijdje voordat de opperhuid de restjes eruit gewerkt heeft.

Geen uv licht op de zone 14dagen voor de behandeling. Geen medicatie Kort geschoren haren maximum 1mm indien mogelijk niet de dag zelf! de zone moet vrij van cremes en oliën zijn.

Dit is mogelijk en daar zijn een aantal redenen voor: Je kan te vroeg begonnen zijn met een behandeling na het epileren of harsen, Witte, rode en grijze haren kunnen niet behandeld worden omdat ze te weinig pigment hebben.

Nee niet iedereen kan behandeld worden. Blonde, rode en grijze haren bevatten nauwelijks pigment waardoor we deze haren niet kunnen behandelen. Ook mensen met een donker getinte huid kunnen niet behandeld worden. Het is ideaal als de huid licht van kleur is en de haren donker zijn.

Neen, wat vernietigd is blijft vernietigd! Maar je blijft wel nieuwe activatie van haarfolikels hebben.

Bepaalde medicijnen en kruidenpreparaten maken de huid overgevoelig voor licht en dus ook voor hoog energetisch licht.

De cellen die pigment aanmaken om de huid te beschermen tegen de uv stralen mogen niet actief gemaakt zijn door de uv stralen.

Wanneer mag u absoluut geen ipl? medicatie, uv licht,...

Veiligheid....

Indien je je aan de regels houdt...

Bekijk de volledige lijst van absolute en mogelijkse contra-indicaties. Bij twijfel raadpleeg altijd uw specialist!

Na het behandelen met IPL is het belangrijk de behandelde zone niet bloot te stellen aan UV licht de komende 14 dagen. Hou hier rekening mee als u bijvoorbeeld op vakantie gaat. Komende 72 uur na de behandeling is hitte ook af te raden.

Ja, de haarfollikel wordt permanent beschadigd door middel van IPL en de haren blijven hierdoor weg.

Uw haren die behandeld zijn, zijn permanent weg maar...

Gemiddeld heb je 8 à 10 beurten nodig om volledig haarvrij te zijn. Al hangt dit af van de te behandelen zone en van persoon tot persoon.

IPL mag tot 1 cm naast een tatoeage, 0,5 cm naast langere haren die je wilt laten staan en niet op donkere huid zones.

Indien er voor enkel ipl behandeling gekozen wordt dan is het belangrijk om de haren af geschoren of getrimd te hebben. De perfecte lengte is net voelbaar.

Het is belangrijk om bij het lichaam om de 4 à 6 weken terug te komen. Voor het gelaat kom je best om de 3 à 6 weken terug.

Heb je tussendoor nood om je haartjes weg te doen? Doe dit door middel van suikerontharing.

Ik werk met een prijs per gezette shot. Aangezien elk lichaam anders is en niet iedereen even groot, klein, breed of smal is.

Belangrijk is 3 tot 5 keer in de week grondig te scrubben, zodat er geen dode huidcellen meer en er geen ophopingen ontstaan.

Om de prijs te bepalen voor een ontharing heb ik er voor gekozen rekening te houden met de haardisentiteit.

Vanaf de 3de keer wel.

Divers

Een huiverbeterende behandeling van de intieme zone.

Ik denk graag met je mee. U krijgt een linkje van het Mollie platform. Hierop kan u kiezen hoe u betaald. U kan ook op voorhand betalen.

Al in het eerste leerjaar bleek ik aanleg te hebben om anderen te behagen. Ik nam mama’s nagellak mee en op de speelplaats zat ik andere kindjes hun nageltjes te lakken. De interesse in schoonheid bleef redelijk rustig tot het 5de middelbaar waarbij ik naar het Pihs Bio-Esthetiek ging volgen.

Klik op afspraak maken en u ziet alle mogelijkheden van data en behandelingen. Alsook de prijslijst.

Algemene voorwaarden: Huisregels