over ons foto

Vajacial whats that?

We starten altijd met het reinigen van de huid.


Dan wordt gestart met een huidanalyse. Welk huidtype u heeft, welke huid problematiek er waar te nemen is, wat er aangepakt moet worden en een transparant gesprek hierover. Na uw goedkeuren beginnen we aan de behandeling.


Afhankelijk van de huidanalyse kan dit afwijken. Reiniging, peeling, extracties van comedonen en ingegroeide haren. (ontharing) Naverzorging afhankelijk van de nood van de huid.


Indien gewenst en mogelijk kan er ook dan een ontharing plaats vinden.

Door middel van suiker ontharing van Pandhy's toe te passen zorgen we ervoor dat de huid onbeschadigd perfect onthaard wordt. Pandhy's suiker bestaat enkel uit lichaamseigenstoffen waardoor de huid zich niet afsluit bij het aanbrengen en dus alles uit de haarfollikels getrokken kan worden. Indien dit minimaal 3x telkens binnen de 5 weken wordt herhaald zal u een drastische haar dikte en hoeveelheid vermindering merken.


Bij hHet einde vand de behandeling is het afhankelijk van de behandelingssterkte alsook of er wel of geen suiker ontharing toegepast is geweest zal dit variëren van een verzorgingscrème tot masker. Je neemt ondergoed mee voor achteraf aan te doen dat minimaal op 86° gewassen is. (Zo zijn alle bacteriën, virussen en schimmels dood)


Wat mag je verwachten na een Vajacial?

Een zachte, gereinigde, haarloze huid* (indien er ook voor de ontharing is gekozen) Afhankelijk van welke peelings gebruikt zijn, worden er u restricties aanbevolen. En soms wel tot 72u geen warmte of sauna.


Wat kan ik u al aanraden op voorhand en voor na de behandeling?

Ik beveel algemeen aan om 2 a 3 keer per week te scrubben met puur zeezout (eetbaar). Indien je de zone ook onthaard. Indien je niet onthaard dan is 1 a 3 keer per 2weken genoeg. Geen parfum houdende crèmes. De huid niet te beschadigen door middel van scheren of waxen. De Vajacial behandeling te herhalen zolang er probleemzones zijn.

>

Interesse in één van onze behandelingen?