over ons foto

Waarop te letten voor je suiker ontharing?

Voor het sugaren heb ik wel wat haartjes nodig, op zijn minst 3 mm lang. Maar bij je eerste keren omdat je er de hele tijd ervoor hebt geschoren heb ik ze graag tussen de 5 à 10 mm. Langer dan 1,5 cm wordt niet aangeraden omdat je dan soms de haartjes voelt trekken bij het aanbrengen van de suikerpasta. Met suiker ontharing ben ik ongeveer 3 keer zo lang bezig als bij gewone ontharing en het is een enorm kostbaar product.


Negatieve ervaringen of nadelige gevolgen voor de huid kunnen een onderliggende oorzaak hebben,waarop ik kan inspelen door een andere manier te gebruiken die meer op uw huid is afgestemd. Daarom is het belangrijk dat je mij op voorhand inlicht over jouw huidconditie. Heb je een droge huid, stugge haren, fijne breekbare haren, lange haren, korte haren, ingegroeide haren? Op deze manier kan ik de behandeling aanpassen op maat van jouw noden.


3 dagen lang blijven de haarfolikels openstaan daar je met pandhys suiker wel alles uit de haarfolikel trekt.

Dit wil zeggen dat je extra moet opletten voor besmettingen!

Ik raad aan om enkel kleding op de zone te laten komen die boven de 86°C gewassen is daar dan pas de meeste bacteriën, schimmels en virussen dood zijn.


Je gebruikt best een himalaya zout peeling 2-3 keer per week (Dit mag ook zeker de dag zelf voor je ontharing nog gedaan worden!) en een goede hydratator zonder parfum of alcohol.

>

Interesse in één van onze behandelingen?