over ons foto

Ontstaan van SiCelia

Hierna heb ik een bachelor Bio-esthetiek en informatica gevolgd op Artevelde in Gent.


Verder heb ik een partner, een hond en een kat. 


Ik had net zoals vele mensen redelijk veel haar (achteraf bleek ik pcos te hebben.) Ik ging bij een collega voor permanente ontharing. Al snel bleek dat ik 1000 euro per maand moest gaan betalen voor mijn permanente ontharing. Dus zoals een echte ondernemer doet, deed ik de berekening dat ik beter een toestel kon aankopen.

Wat me dus goedkoper uitkwam dan dat ik de behandelingen zou laten uitvoeren.


Toen ik met mijn ipl toestel bij andere instituten mobiel aan het werk ging, ontmoette ik Dermalogica. Een merk dat tot dan toe redelijk onbekend voor me was. 1 van mijn collega’s waar ik bij ging, had net een zaak overgenomen waar men vroeger Dermalogica gebruikte. Ze probeerde me te overtuigen over de werkzaamheid.


Toen ik 4weken later terug ging was er ontzettend veel verbetering aan haar huid te merken, als ook bij haar klanten. Dus was ik op slag overslag, en diende een aanvraag in om ook met Dermalogica aan de slag te mogen gaan. 


Toen bleek het dat ik de juiste keuze had gemaakt, ik kreeg hoogstaande opleidingen en er ging een volledige nieuwe wereld voor me open. Na 7jaar bio-esthetiek studeren viel er plots zoveel op zijn plek. Gebeten door het wat en hoe op een andere manier te bekijken en op een hoger niveau te doen, wou ik me verder blijven ontwikkelen in Nederland en zijn we doorgegaan tot huidexpert en huidtherapeut. 


Ook al was ik al zo goed bezig qua huidverbetering zowel met de permanente ontharing als met Dermalogica bleef ik veel klanten hebben die wouden waxen. Dit vond ik jammer omdat waxen zo schadelijk is. Maar toen ondekte ik Pandhy’s, Permanente ontharing op een natuurlijke manier door het lichaam uit te putten. Al snel koppelde ik al de theorie die ik in mijn hoofd had samen en kwam tot de uitdaging “Wat als ik die 2 combineer?” Na wat onderzoek bij beide firma's bleek ik een gouden graal gevonden te hebben.

Bij de notaris alles vastgelegd en begon ik de klanten met de snelle ontharingsmanier te gaan behandelen. De successen zijn fenomenaal! 


Ondertussen ook al ibx ontdekt, het nagelherstelsysteem van de wereld. Super product! Zelfs mijn psoriasis nagels krijg ik hiermee onder de duim in combinatie met dadi’oil. 


Zoals jullie wel merken heb ik een kilotje te veel. Ik heb hiervoor de ccav aangekocht in 2015 hierbij ga je je vetcellen kapot schieten met ultrasone golven, super toestel. Maar ik mag het niet gebruiken omdat ik blijkbaar een te gevoelige blaas en nieren heb. Daarom heb ik in 2018 de cryolipolyse van Medcos gekocht. Hierbij wordt je vet bevroren en erna op de natuurlijke manier afgebroken waardoor ik er geen bijverschijnselen van heb en er eigenlijk geen contra-indicaties zijn om het te gebruiken.


Blijvend zoeken naar wat er aan de hand is met mij daar ik ondanks sport en gezond eet toch obesitas heb, blijkt het dat ik ontzettend veel voedselintoleranties heb. Daarnaast ben ik heel gevoelig voor stress. Tot op heden is dit anders eten en stress vermindering nog steeds een ontzettende strijd. 


Perfectionistisch zijn helpt natuurlijk niet voor stressvermindering. Stap 1 is inzien, stap 2 is aanvaarden en stap 3 is ermee leven om dan uiteindelijk een gelukkig en gezond leven te kunnen leiden.

>

Interesse in één van onze behandelingen?