over ons foto

Resultaten van lipocavitatie

De resultaten van de behandeling zijn al vaak onderzocht. Uit deze studies blijkt dat er een aanzienlijke vermindering is in de behandelde gebieden: het hoogst is de buikstreek met een vermindering van 4-11 cm omtrek; dijen tonen een daling van 2 tot 8 cm en 1-4 cm aan de knieën. De armen tonen een reductie van 1-2 cm.

De resultaten zijn ook bevestigd door echografiebeelden, deze beelden tonen een enorme vermindering in de dikte van de hypodermis van zo’n 4 tot 10 mm, afhankelijk van de behandelde zones. Op de foto's van patiënten benadrukken ze, ook een aanzienlijk dunner worden van de dijen, buik en het FLA-bestand. Deze beelden tonen het uitdunnen van dijen en billen vooral zichtbaar op het niveau van de buik en de zijkanten van de heupen. Deze veranderingen bleven na 6 maanden van follow-up.

De eerste zichtbare resultaten zijn waarneembaar na de eerste behandeling en 2 à 3 weken na de eerste vaststelling van behandeling en progressieve opvolging van de resultaten. In uitzonderlijke gevallen waar er geen directe resultaten zichtbaar zijn moeten de behandelingen niet voortgezet worden. Gemiddeld ziet 80% van de klanten het silhouet verbeteren na 15 dagen en 18% na 6 weken. Soms moet je wachten om de resultaten te beoordelen, dit kan bij klanten die een slechte lymfatische circulatie hebben. Daarom is het aanbevolen om meer dan 2 liter water per dag te drinken want dit bevordert de lymfedrainage.

>

Interesse in één van onze behandelingen?