iplactieontharingacties

IPL ACTIE 2023

blog foto

Toegankelijkheid en transparantie zijn waarden die belangrijk zijn bij SiCelia. Daarom worden er af en toe acties georganiseerd, om iedereen de kans te geven te genieten van de voordelen van IPL. 

Gedaan met waxen, scheren, epileren… Door middel van hoogwaardige apparatuur kunnen we via IPL komaf maken met ongewenste haargroei. Volledig veilig, pijnloos en een snel resultaat. 

 

IPL is één van de nieuwere veilige en bijna pijnloze manieren om komaf te maken met ongewenste haargroei. IPL staat voor Intense Pulsed Light en is een behandeling die gebruik maakt van lichtpulsen op de huid. De lichtenergie die hierbij vrijkomt wordt door het haarpigment en de haarwortel geabsorbeerd en omgezet in warmte waardoor het haarzakje wordt vernietigd en het haar niet meer terugkeert.  

 

ACTIE: Laatste 70 000 shots!

 

(Snelle) Permanente ontharing 

 

  • Permanente ontharing aan de helft van de prijs: IPL (tot 132 joules sterkte) aan -50% van de prijs, zolang de voorraad van 70 000 shots strekt.

 

  • Éénmalig snelle permanente ontharing aan de helft van de prijs: suikerontharing + IPL (tot 132 joules sterkte) aan -50% van de prijs, zolang de voorraad van 70 000 shots strekt. 

 

Boek nu je intake gesprek of afspraak bij SiCelia

Get the best blog stories into your inbox!