ontharing

Suiker ontharing

Suiker ontharing is een nieuwe methode om te ontharen waarbij haartjes op het lichaam door middel van een suikerpasta verwijderd worden. De suikerpasta van Pandhy’s bestaat uit lichaamseigen stoffen zoals glucose, fructose en water en beschadigt de huid niet. Hierdoor wordt de huid niet afgesloten en wordt zowel het haartje, de haarwortel als het haarfollikel-vliesje mee uitgetrokken. Dit heeft als gevolg dat haren dunner worden en er zelfs haarfolikels voorgoed vernietigd worden.

Om een optimaal resultaat te blijven behouden is het belangrijk 2 à 3 keer in de week te scrubben, zodat dode huidcellen niet kunnen ophopen.

Doordat de suikerontharing van Pandhy’s werkt volgens de natuurlijke haargroeicyclus, is de behandelde plek meestal pas na enkele behandelingen volledig glad. Dit kan omdat er in de tweede haargroeicyclus vaak al een volgend haartje klaar zit, die we nog niet mee kunnen krijgen.

Voor het beste resultaat raden we dus meestal aan om de eerste keren om de 4 weken langs te komen en vervolgens om de 5 weken, al hangt dit af van de snelheid van je haargroeicyclus en andere factoren.

Indien je een nog snellere permanente ontharing opteert, mag suikerontharing ook gecombineerd worden met IPL.

 

Opgelet!: Na de behandeling mag de behandelde plek 48 uur niet in de zon. 


Interesse in één van onze behandelingen?