ontharen

Permanente ontharing IPL-SHR 2023

Als jij het scheren, epileren, harsen of waxen ook zat bent, en nooit meer stoppels of ingegroeide haartjes wil op je rug, benen, bikinilijn, oksels of ergens anders op je lichaam, dan is de IPL-SHR Methode van MedCos zeker iets voor jou. Bij ons ben je verzekerd van de nieuwste methode, de beste kwaliteit met een optimale service. Dus ben je overbeharing ook zat en wil je graag van je ongewenste haargroei af? Neem dan contact met ons op en plan jouw afspraak in. Ik raad je aan om een intake het haar te plannen of als je geen vragen meer hebt kun je online je afspraak inboeken voor je ontharing.

 

Hoe werkt IPL ontharen?

IPL-SHR is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigd deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is mogelijk op elk lichaamsdeel en vrijwel pijnloos mogelijk met de IPL-SHR methode. Het is bovendien snel, zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

 

Haargroei stadia

Om het haarzakje te kunnen bereiken is geleiding via het pigment in het haar nodig. In de stadia 2 en 3 wordt het haarzakje niet bereikt en kan deze weer een nieuwe haar aanmaken. Daarom zijn meerdere behandelingen nodig.

 

In totaal heb je zo’n 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Daarnaast adviseren wij 1 onderhoudsbehandeling per jaar, voor een optimaal en langdurig effect.

 

Voordelen van MedCos IPL-SHR ontharing:

·       Nooit meer scheren

·       Geen ingegroeide haartjes of stoppels

·       Haarreductie van 80%-90% na gemiddeld 8 behandelingen

·       Kwaliteit en optimale veiligheid

·       Vrijwel geheel pijnloos (afhankelijk van je eigen beleving)

 

Voordelen ten opzichte van andere IPL-methoden:

·       Sneller dan andere systemen (benen in 20 minuten in plaats van 1,5 uur)

·       De MedCos Partners zijn professioneel medisch opgeleid

·       Machines ontwikkeld door een Nederlands bedrijf, veilig en efficiënt

·       Geen gebruik van gel tijdens de behandeling

·       Transparante voorlichting over de (on)mogelijkhedenInteresse in één van onze behandelingen?