ontharing

Permanente ontharing - IPL


IPL is één van de nieuwere veilige en bijna pijnloze manieren om komaf te maken met ongewenste haargroei. IPL staat voor Intense Pulsed Light en is een behandeling die gebruik maakt van lichtpulsen op de huid. De lichtenergie die hierbij vrijkomt wordt door het haarpigment en de haarwortel geabsorbeerd en omgezet in warmte waardoor het haarzakje wordt vernietigd en het haar niet meer terugkeert.

Via IPL van Medcos, een hoogenergetisch gepulseerd licht, kunnen verschillende aandoeningen behandeld worden zoals ongewenste haargroei, verouderde huid, acne of couperose en is geschikt voor alle huidtypes, ongeacht geslacht, huidtype of huidskleur.


Door zijn brede contact filter en de hoge snelheid van het licht kan er een groot oppervlak tegelijk behandeld worden wat resulteert in veel kortere behandelingen in vergelijking met andere permanente methodes.


Het is belangrijk rekening te houden met de haargroeicyclus, waardoor de behandeling wordt geadviseerd om de 9-12 weken te herhalen, tot het gewenste resultaat behaald wordt.

 

De voordelen van IPL nog eens opgesomd:

·      IPL van Medcos is veilig en bijna pijnloos, het gebruikt minder licht-energie waardoor het veiliger is dan andere behandelingen

·      IPL van Medcos is geschikt voor alle huidtypen en alle haarkleuren, uitgezonderd lichtblond en grijs. Lichtblonde en grijze haren kunnen permanent verwijderd worden door een combinatie van pandhy’s suiker en IPL van Medcos.

·      IPL van Medcos heeft aanzienlijk minder behandelingen nodig in vergelijking met andere ontharingstechnieken om ongewenste haargroei permanent te verwijderen en door het grote contactoppervlak van de IPL machine kunnen wij een korte behandeltijd garanderen.

 

Interesse in één van onze behandelingen?