intake

Intake life coach

Service image
Service image

Begeleiding en steun op elk mogelijke manier. Het is mijn doel jou te helpen met het bereiken van de beste versie van jezelf en de doelen die je hierbij voor ogen hebt.

Ik ben er in eerste instantie om te luisteren naar jou, aan de hand van dit gesprek wordt vervolgens een concreter plan opgesteld hoe we exact te werk zullen gaan om jou op de ideale manier te ondersteunen.


Bij Life Coaching komen er geen kant-en-klare oplossingen aan te pas, maar is het de bedoeling in gesprek te gaan en er zo ruimte wordt gemaakt om oplossingen zichtbaar te maken. Het zet je in beweging en laat je bepaalde zaken bewuster ervaren, om zo meer rust, geluk en zaken die er voor jou toe doen, te voelen.


Ik hecht belang aan het feit dat dit gesprek live gebeurt, omdat het aanvoelen van elkaar en het vertrouwen in elkaar een belangrijk aspect is binnen life coaching en ook een basis zal leggen voor een verder behandelingsplan. Zo kan er ook ingegaan worden op concrete, spontanere zaken, bijvoorbeeld wanneer ik aanvoel dat je er baat bij zou hebben het gesprek buiten te laten doorgaan. Indien dit door bepaalde omstandigheden voor jou niet mogelijk is om dit fysiek door te laten gaan, kan dit ook online en bekijken we hoe we dit concreet zullen aanpakken.  

Interesse in één van onze behandelingen?