huidverbetering

Ion active system

Service image
Service image

Deze behandeling duurt 45 minuten en is in staat de huid te verstevigen, tekenen van huidveroudering aan te pakken, hyperpigmentatie te behandelen, onzuiverheden te verminderen en de gevoelige of gedehydrateerde huid te hydrateren.

De behandeling start met een dieptereiniging van het gelaat om de huid voor te bereiden op de actieve ingrediënten die gebruikt zullen worden. Afhankelijk van de huidconditie en de wensen van de klant wordt er een IonActive gekozen:

 

Het systeem bestaat uit vier Ionactives, geladen formules die met innovatieve apparatuur hoge dosissen aan actieve ingrediënten in de huid worden gesluisd. Elke Ionactive is speciaal ontwikkeld om een bepaalde huidconditie te behandelen.

·      Retinol 1% IonActive: verstevigt de huid en vermindert de tekenen van huidveroudering.

·      Oligopeptide IonActive: verheldert de huid en gaat hyperpigmentatie tegen.

·      Niacinamide IonActive: vermindert en voorkomt onzuiverheden.

·      Hyaluronzuur IonActive: hydrateert de huid.

 

Vervolgens wordt de exclusieve IonActive massagetechniek toegepast en één van de twee Gelloids aangebracht:

 

Het systeem bevat twee Gelloids, een verwarmende en een verkoelende formule. Het is een kruising tussen een masker en een massagecrème en wordt als ‘seal’ laag aangebracht over de Ionactive en ingemasseerd. 

In de volgende fase wordt er specifieke apparatuur ingezet, afhankelijk van de noden van jouw huid gevolgd door een rustfase.

 

Opgelet!: Deze behandeling is enkel beschikbaar bij professionele huidexperts van Dermalogica, waaronder instituut SiCelia.

 

Interesse in één van onze behandelingen?