huidverbetering

Pro skin behandelingen

Service image
Service image

Pro Skin behandelingen

 

Pro Skin (30 minuten of 60 minuten)

 

Hyperpigmentatie? Onzuiverheden? Huidveroudering?…

Bij een Pro Skin behandeling focussen we op een specifieke zone of huidconditie op basis van jouw huid en noden. De behandeling wordt volledig afgestemd op jouw behoeften en gaat gepaard met een intake gesprek waarbij we deze eerst bespreken. Aan de hand van dit gesprek stellen we een persoonlijke behandeling samen van 30 minuten of 60 minuten.
Pro Skin Expert Active met exfoliaties (30 minuten of 60 minuten)
Bij een Pro Skin Expert Active behandeling stellen we aan de hand van het gewenste resultaat, de huidconditie en het budget een behandeling samen. Je kiest dan uit een behandeling van 30 of 60 minuten.

 

Tijdens een sessie van 30 minuten wordt een peeling aangebracht die huidvernieuwing stimuleert. De peeling in combinatie met hoogwaardige apparatuur kan gerichte huidcondities zoals pigmentatie, acne, rimpeltjes, dehydratatie en verdikte huid aanpakken. Een voordeel van deze behandeling is het direct zichtbare resultaat en geen hersteltijd.

 

Bij een sessie van 60 minuten krijg je een uitgebreide en gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Door middel van hoogactieve serums en innovatieve apparatuur zoals microdermabrasie en koud laser kunnen we nog effectiever en sneller werken om resultaatgericht aan huidverbetering te doen.

 

Opgelet!: Pro Skin Expert Active is enkel mogelijk wanneer je thuis op level 2 met de producten van Dermalogica werkt.

Wil jij graag een stap zetten richting een meer gezonde, frisse en egalere huid? Wil jij graag een gepersonaliseerde en effectieve gelaatsbehandeling die werkt op huidvernieuwing met actieve ingrediënten en hoogwaardige apparatuur? Boek dan nu één van onze Pro Skin Expert Active behandelingen bij onze huidexpert. 


Interesse in één van onze behandelingen?