micro skin polish

Micro dermabrasie

Service image
Service image

Microdermabrasie is een intensieve peeling door middel van een apparaat die gebruik maakt van fijne kristallen die inwerken op de bovenste laag van de huid. De behandeling stimuleert celvernieuwing en bloedcirculatie en is daarom geschikt voor veel verschillende huidtypes. Zowel acne en hyperpigmentatie, als rimpels en verwijde poriën worden hierdoor aangepakt en hebben direct na de eerste behandeling al zichtbaar resultaat.

 

Bij deze behandeling maken we gebruik van de Micro Skin Polish van Medcos, deze maakt gebruik van drie huidverbeterende technologieën: microdermabrasie, koud laser en polishing. Met koud laser wordt licht omgezet in energie, met als gevolg een strakkere en stevigere huid.

Door middel van polishing wordt via een massagestick een voedend en beschermend serum aangebracht op de huid. Dit beschermt de huid voor alle stressfactoren en invloeden van buitenaf die een negatief effect op de huid kunnen hebben.

 

De drie-in-één-behandeling zorgt voor geweldige en direct zichtbare resultaten en heeft voor elk soort huidtype meerdere voordelen. 

Interesse in één van onze behandelingen?