huidverbetering

MedCos IPL Huidverbetering en huidverjonging

Service image
Service image

Met de MedCos IPL-methode kunnen wij de verschijnselen van huidveroudering effectief bestrijden. Rond het 25ste levensjaar begint de huid te verouderen. De eerste tekenen zijn rimpels en verslapping van de huid. Het collageen in de huid neemt af. Tijdens de behandeling is er een bevordering van de aanmaak van collageen, zodat de conditie van het bindweefsel een sterke verbetering ondergaat. Met als resultaat een jeugdigere en vitale huid.


Wat is huidveroudering?

Bij veroudering van de huid zijn de genen een bepalende factor voor elk individu, daarnaast spelen ook omgevingsfactoren een belangrijke rol in het verouderingsproces van de huid. Met name de huid wordt meer dan andere organen blootgesteld aan factoren uit de omgeving. De meest schadelijke invloed voor een versnelde veroudering is de chronische belasting met UV- straling, afkomstig van zonlicht. Andere factoren die het verouderingsproces van de huid versnellen zijn nicotinegebruik, zwaartekracht en klimatologische (hitte, wind) omstandigheden.

 

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt de MedCos IPL op het huidoppervlakte geplaatst. De huid neemt het licht van achtereenvolgende flitsen op waar het wordt omgezet in warmte. Dit proces geeft een stimulans aan de aanmaak van nieuwe huidcellen en aan de productie van nieuw collageen en elastine. Hierdoor worden de poriën in de huid fijner. Uw huid ziet er fris en jong uit. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden de behandeling wekelijks te herhalen. De MedCos IPL behandeling zelf duurt ongeveer 10 tot 15 minuten.

 

Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Het is raadzaam om iedere 2 maanden een onderhoudsbehandeling te ondergaan om het behaalde resultaat optimaal te houden. 

Interesse in één van onze behandelingen?