huidverbetering

Nano-Microneedling

Service image
Service image

Microneedling is een populaire, egaliserende en verstevigende behandeling voor het behandelen van acne, hyperpigmentatie , fijne lijntjes en rimpels.

Door middel van heel fijne naaldjes worden er gelijkmatige micro-openingen gemaakt in de huid waardoor het natuurlijke helingsproces van de huid geactiveerd wordt.

Hierdoor wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en worden actieve ingrediënten 80% beter geabsorbeerd.

 

Voor gevoeligere huiden of angst van naalden bieden we Nanoneedling aan. Door middel van nano-technologie stimuleren we bij deze behandeling doorbloeding wat resulteert in celvernieuwing, egalisering en versteviging. De behandeling wordt aangepast aan uw specifieke huidbehoefte en heeft een kortere hersteltijd (< 4 dagen).Elke behandeling start met een huidanalyse en intake gesprek waarbij we samen kijken welke optie het meest geschikt is voor jouw huidtype en doelen. Onze huidexpert zal op basis van de huidanalyse kiezen welke de meest, efficiënte en resultaatgerichte behandeling is, zonder de huid te beschadigen.

 

Wil jij graag een gezondere, egalere en stralende huid verkrijgen door middel van microneedling? Boek dan nu je intake gesprek of behandeling. 

Interesse in één van onze behandelingen?