huidverbetering

Pro power peel

Service image
Service image

De Pro Power Peel is Dermalogica’s meest krachtige peeling tot nu toe. Het werkt met natuurlijke zuren die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en -vernieuwing te stimuleren. Het pakt huidzorgen zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acne aan.

Verschillende formules bestaande uit natuurlijke zuren en hoogactieve ingrediënten dringen diep door in de huid en kunnen binnen één behandeling ingezet worden. Het verschil met andere behandelingen is dat we hierdoor kunnen we meerdere huidzorgen binnen één behandeling aanpakken, wat resulteert in het verbeteren van de huidtextuur, een egalisering van de huid en gezonde glow. Een ideale behandeling wanneer je verschillende huidcondities wilt aanpakken.

 

Aan de hand van een huidanalyse wordt bepaald of jouw huidconditie geschikt is voor de Pro Power Peel. Belangrijke factoren hierbij zijn een gezonde, niet-beschadigde huidbarrière (dus geen eczeem of psoriasis) en eventueel voorgaande huidbehandelingen

 

Afhankelijk van de huidconditie en de regelmaat van de behandeling zullen de meeste mensen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren. Rimpels en fijne lijntjes zullen verminderen, onzuiverheden verdwijnen stilaan en er is sprake van een gladdere huidstructuur.

 

Wil je een optimaal resultaat? Dan adviseren wij een week voor de Pro Power Peel behandeling een Pro Skin 30 minuten behandeling te boeken om je huid dieper te laten reinigen en zo de peeling beter wordt opgenomen door je huid.

Interesse in één van onze behandelingen?